Liput

Liput myynnissä nyt myös Visit Karelian verkkokaupassa:

visitkarelia_logo_2012_FI


Lippuvaraukset voi tehdä myös suoraan yhdistykseltä, puhelinnumerosta 044 700 4444. Varaukset alkavaan esitykseen päättyy tunti ennen esityksen alkua.

Lippujen hinnat

  • aikuiset 12 euroa /henkilö.
  • lapset 7-15 vuotta, 5 euroa/henkilö.
  • ryhmät 10 euroa /henkilö.
  • Lapset ryhmän mukana 4 euroa/henkilö.
  • Rintamatunnuksen omaavat perinteisesti ilmaiseksi.
  • Kuljettaja ja matkanjohtaja ryhmän mukana ilmaiseksi.

Liput on lunastettavissa lipunmyynnistä joka avautuu 1,5 h ennen esityksen alkua. Viimeistään liput on lunastettava puoli tuntia ennen esitystä. Lippujen hintaan sisältyy käsiohjelma.

Pyydettäessä liput postitetaan ryhmille. Mukana on lasku joka on maksettava ennen esityspäivää. Maksuvälineenä käteinen. Pankki- tai luottokortit eivät käy. Ryhmille myös laskutus.

Ryhmien koko vähintään 20 henkilöä. Ryhmävaraukset on varmistettava viimeistään kolme päivää ennen esitystä.Kaikki varatut liput on lunastettava. Vahvistettuja tai lunastettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Liikuntarajoitteisten ajoneuvot ohjataan liikenteenohjaajien toimesta erillisille invalidipaikoille. Katsomosta varataan myös erilliset paikat. Pyörätuolista pyydetään mainitsemaan varauksen yhteydessä.

Näytös voidaan joutua peruuttamaan ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa. Tällöin teatteri lunastaa takaisin ostetut pääsyliput tai asiakas voi vaihtaa lipun toiseen esitykseen. Teatteri ei vastaa muista asiakkaalle aiheutuneista kustannuksista.

Varatut paikat merkitään katsomoon nimellä varustetulla lapulla. Katsojille jaetaan istuinaluset.